dissabte, 2 de juliol del 2011

1er dia Transpyr

Bé, ja ha arribat el moment de la veritat. Aquest matí hem començat la Transpyr. Ens hem aixecat a les 6 del matí, amb molta son, i rapidament a esmorzar.
A les 7:30 revisió de material i a les 8 i pocs minuts sortida. Primer una volta per Roses on hem pujat casi 200 metres de desnivell en un parell de quilómetres per baixar una altra vegada a nivell de mar. A partir d'aquí pràcticament 35 km de Monegros(tot pla amb molta pols i a molta velocitat). Després han arribat les senderes, de pujada i baixada travessant boscos. S'ha fet molt divertit. Al segon avituallament ha començat una baixada llarga per després remuntar tot el desnivell perdut. Abans del tercer avituallament ja ens han donat una bona ració de carretera amb una pujada (entre pista i asfalt) d'uns 10 km. Però un quilómetre abans d'abans de l'avituallament ho hem perdut tot en una sendera de baixada que ens ha deixat sobre els 400 metres d'altitud. Aquí ha començat el festival amb una pujada per carretera de uns 5 km amb un desnivell del 10% hem arribat a una pista amb molta pedra solta per continuar pujant fins la cota més alta de l'etapa (1184 m) d'aquí nomes baixar i planejar fins la meta. Bones sensacions i sobretot molt bona compenetració amb el company d'equip. Nivell físic molt semblant amb 46 tacos. Llàstima les dos caigudes que ha tingut,sobretot la primera, on s'ha sortit un ràdio. Hem perdut uns 15 minuts però hem pogut continuar.
Bé, demà més. El tems d'avui em sembla que ha estat de 8 hores 20 minuts finalment però encara no tenim confirmació oficial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada