diumenge, 3 de juliol del 2011

Segona etapa

Avui hem fet la segona etapa, segons l'organització l'etapa reina, de Camprodon a La Seu d'Urgell. 118km i 3000m+ que s'han fet molt llargs. Hem tigut dos sessions de bicicoll infumables. Hem acabat amb 10:10 hores. Hem començat a les 8 del matí i ja al quilòmetre 5 primer port. Carretera i formigó per acabar amb pista trencada. Després de perdre tota l'altura guanyada hem començat el segon que ens deixaria a La Molina. Només com referéncia (53km en 5 hores i 2068 m+) hem fet 50 minuts de bicicoll pujant per senderes molt perdudes. Després de La Molina una baixada molt llarga i ràpida per sendera per continuar pel pla de la Cerdanya cap a La Seu. Els últims 25km dos mortirolos un de carretera i un altre de bicicoll (sobre 30 minuts de pujada i 15 de baixada) Després pista fins La Seu. Avui molt bones sensacions des del primer minut.

2 comentaris:

  1. Bon dia Liberto!! ara estaras damunt de la maquina a sac!! m'hen alegro de que el company sigue un noi templat, i ames per edat atemperat i a sobre de un nivell paregut!! Tu disfruta i arriba a San Sebastian!! Anem contactant!!

    Lluis

    ResponElimina
  2. ÀNIMS!!!!! T'ENVIO MOLTS ÀNIMS DES DE LES TERRES de L'EBRE I DES DE L'SPERIT DEL BTT LA MOLETAAAAAAA!!! TU POTS AIXÒ I MÉS!!!

    ResponElimina