dijous, 7 de juliol del 2011

Només queden 2

Quin tros d'etapa hem fet avui. Només 92km, 6 ports i 2500m+. Molt entretinguda i fàcil. Estavem tant fets a les pallises dels primers dies que fer menys de 100km sembla poca cosa. La veritat és que avui era un dia perfecte per abandonar la Transpyr. Els 6 ports han estat molt entretinguts, asfalt, pista, sendera, trialeres kamikases, de tot.
Ja ens van avisar que era una etapa ideal per trencar la bici o trencar-se algo més. Avui les caigudes han estat més protagonistes que mai. Jo també he caigut i porto un cop a la cara sense conseqüències. Les trencades de canvis i bicis també han tingut el seu dia. Mario ha trencat la patilla del canvi i més gent ha tingut problemes mecànics.
Com que avui estavem millor del cul i el company també es trobava més recuperat hem apretat una mica més. No molt perque volem ser conservadors i ell no estava per moltes animalades. Avui hem patit varies emboscades, tipo remontar 3km de sendera a peu o baixar varies trialeres xungues.
De totes formes continuo molt content amb el meu estat de forma que cada dia millora.

Gràcies a tots pels ànims. Demà 97km més i la meta estarà a tocar.

2 comentaris:

  1. Ho contes com si fos tot costa avall¡¡¡¡ 2500 no son res despreciable. Al menys pareix que el recorregut és variat i entretingut. Vinga que ja ho teniu¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. 92 km i 2500 té molta tela, i és "entretinguda i fàcil"? mareta meua, quan arribaràs aqui aniràs com un avió. Molta sort per a la resta que us queda, que ja no és rés, ... i el matxo quan tira cap a casa...

    Juanjo

    ResponElimina